Despre noi

Metallurgica Minotti

Sculele antiexplozie pe care UNIOR TEPID le comercializeaza sunt construite expres pentru a oferi protectie maxima celui care le utilizeaza. Aceasta clasa de scule vine in intampinarea celor care activeaza in medii de lucru cu pericol ridicat de explozii.

Sculele Metallurgica Minotti au proprietati antimagnetice, anticorozive si antideflagrante. De asemenea, sunt usor de manipulat si au rolul de a asigura confort atunci cand sunt folosite. 

UNIOR TEPID are in stoc chei, clesti, dalti, ciocane, topoare si unelte pentru constructii antiexplozive, la cel mai bun raport calitate-pret. 

Aceste produse se intrebuinteaza in rafinarii petrochimice, rezervoare de petrol, retele de gaz, fabrici de munitie, marina si in toate locurile implicate de prezenta elementelor periculoase ca: materiale inflamabile, gaze, explozivi, apa de mare, etc.


Sculele antiexplozie prezentate pe acest site acoperă toate standardele internaționale importante. În plus, Metalminotti a dezvoltat aliaje de cupru brevetate care au fost complet aprobate de clienții săi cei mai importanți.

 
 
Metallurgica Minotti

Metallurgica Minotti, o companie certificata ISO 9001: 2008 este angajata in satisfacerea clientului și realizează cu succes acest lucru prin asigurarea unei oferte variate de produse, servicii complementare, livrari rapide si trasabilitate completă. Firma impune un control strict al fiecărei faze de producție, în scopul de a obține cele mai inalte standarde de calitate.

Din 2013 Metalminotti a fost PED certificata în conformitate cu Directiva Europeană Echipamente sub Presiune (PED) 97/23 / CE.

 
TURNATORIE - 4 laminoare de pana la 2000 kg. 

FORJARE

  •  3 ciocane si 2 prese: ultima avand capacitate de producție de aproximativ 5000 kg/ piese .
  •  piesele forjate au greutatea până la 20 kg 
EXTRUZIUNE LA RECE( 5000 de tone) - prese de 2400 tone (TF) cu pat de racire, rulare orizontală și verticală.
 
FORJARE -sistem de decapare "Zero emisii"
 
PRELUCRARI MECANICE- frezare, strunjire, gaurire, tăiere și alte servicii de prelucrare pana la 2,5 m lungime.
 
LABORATOARE DE CONTROL- Metalminotti efectuează examinari  nedistructive si incercări mecanice(teste cu lichide penetrante și UT)